Tuesday, February 7, 2012

blog saya telah berpindah

Rakan-rakan blogger sekelian dengan ini sukacitanya saya dengan rendah hati mengatakan bahawa blog saya telah berpindah ke sini . Ini link blog baru saya


Semua maklumat terkini akan di 'Update' di sana

mujib arbain
mujzisme(at)gmail dot com

Saturday, November 19, 2011

Preview

Sebelum nak pegi Mumbai marilah lihat pra tonton gambar yang diambil siang td =) HZ HZ

Saturday, November 12, 2011

Bungalow design

walaupun blog ni tak ada orang nak view tapi aku nak tulis gak

Design bunglow untuk tokey cili merah hahahaha


Bungalow design Bungalow design Bungalow design


Siap Render setelah menonton AIM 18 .. yeah 2 je leh dilakukan sambil menunggu =)

Thursday, November 10, 2011

Nama dia Indra atau orang panggil Bob

event-4517 event-4465 event-4464 event-4463 event-4518

Nama dia Indra . Dia seorang kontraktor hahaha

Wednesday, November 9, 2011

Kerja malam hari

Dah lama rasanya tak 'design' bunglow atau nama melayunya rumah agam masih lagi dalam proses 'design stage' tp lebih kurang macam ni la idea asas tu. =)

bunglow job bunglow job

Versi waktu siang .

bunglow job

Versi waktu malam

p/s malas nak letak perabot LoL letak satu BMW sudah kan =)

Wednesday, October 26, 2011

In 3d

Trial and error

Using artlantis 4 to render . Awesome software . Easy to learn =)

Sunday, October 23, 2011

Jasmin & Amin Solemnization

wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding

wedding
wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding

wedding wedding

wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding wedding
Sesi yang sangat menggembirakan kerana mereka semua sangat2 sporting =)
Abdul Mujib Arbain
associates photographer for SyahiranSukardi photography
6.017.787.0553

All rights reserved. All materials on this site are copyrighted and may not be used in any way other than personal use unless authorized or stated otherwise by AbdulMujibArbain Reproduction, modification or storage, either digital or analogue are strictly prohibited without written permission

Interesting

Search This Blog

Loading...

  © Blogger template 'The Lake' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP